Coke Live Festival - reduceri studenti



Daca esti interesat, in limba dupa fetele de la PussyCat Dolls sau poate vrei sa vezi alte formatii mult mai tari dar fara sani :The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult and so on afla ca :


"Daca esti student sau elev vino cu prietenul / prietena sau colegul/colega si puteti intra "doi pe un singur bilet" pe baza carnetului de elev/student si a unui act de identitate. Oferta limitata de bilete" pe 23 si 24 iunie, in republica din Insula Lacul Morii.(Bucuresti, Crangasi)


"Pe o suprafata de 40 000 mp pe insula si in zona corespondenta de pe tarmul lacului, ai la indemana Internet, jocuri, masaj, fotbal, foossball. Organizam la cerere excursii cu balonul si Jocuri Olimpice de iarna la 30°C pe patinoarul cu silicon. Avem mancare, bautura si desert (terase Coca-Cola, inghetata, bere, fast-food)... si alte picanterii. Avem VIP-uri: Lola, maseuza oficiala a festivalului, creatori independenti de codite si freze punk, artisti body-painting, monstri sacri ai tatuajului, designeri & producatori de margele, bratari, coliere... Adu-ti cortul cu tine si te poti retrage oricand din realitatea paralela guvernata de muzica in zona special amenajata pentru campare, pentru cateva ore de odihna asezonate cu fosnetul Lacului Morii. Vino sa spui "Am fost la prima editie"! Scrie istoria!
Preturi:
22 iunie (concert deschidere Pussycat Dolls / Macy Gray / Simplu): 94 RON
23 iunie: 84 RON
24 iunie: 84 RON
Week-end (23 + 24 iunie): 134 RON
Campare (poate fi achizitionat numai impreuna cu un bilet de week-end): 35 RON/cort "




Articol preluat de pe http://www.cokelive.ro/
Multumim !