Basescu desemnat cetatean de onoare al RadautiuluiBasescu va fi desemnat cetatean de onoare al Radautiului. Big shit si alt pupincurism electoral.

Interesul cica ar fi sa se faca sosea de centura la Radauti ca acum e la moda, daca are Suceava de ce sa nu aiba si satucul lui si daca Suceava are Ou sa aiba si Radautiul suvita, pardon..pasca masii. Iar daca Suceava are mall vor fi si in Radauti. Pe cat pariu ca daca citeste vreun "consfatuitor" blogul meu se deschide X-ulescu Mall in Radauti?
Si cum zic si ziaristii radauteni: "mai exista si Putin al Rusiei care ne-ar da gaze moka si un Obama care ne-ar putea da vize".
...damn...ce oameni am votat, radauteni...


Motivatia distinsului primar pentru isprava sa e ca "Domnul Basescu viziteaza des Bucovina " si i se va acorda aceasta distinctie pentru sprijinirea in constructia unei sosele de centura si in alte proiecte. Daca ii zic ca e idiot ii fac compliment. Conform constitutiei Romaniei actuale Presedintele Romaniei nu are asemenea atributii. Mai mult, oferi acest titlu unei persoane reprezentative pentru comunitate si nu unei care "viziteaza des". Din cate imi aduc eu aminte Basexu nu a vizitat Radautiul decat in trecere spre Putna si nu a fost prezent la nici o manifestare de anvergura in Radauti.
Eu mai propun ceva. 7 ani la rand l-am vazut pe Calin Goia (Voltaj) in Rad
auti si a ridicat oameni in picioare. Hai sa il facem si pe el cetatean de onoare ca si el viziteaza des Radautiul. Si sunt sigur ca pitipoancele care stateau la usa lui de la hotel nu s-ar impotrivi. In fond si la urma urmei si dvs dl. Primar sunteti o pitzipoanca ce sta la usa portocalie de unde arata fundul Basescu.

Iar la urma sa ne aducem aminte de Olarean si cine e el.

Un rahat care dupa revolutie s-a asociat cu altul si a inceput afacerile. Nu stiu cum naiba a ajuns sa cumpere parte din Bucovina TEX, cea mai prolifica firma din Radauti care lucra numai pt export. Avea angajati de ordinul miilor. In scurt timp a ajuns majoritar si firma a inceput sa mearga din ce in ce mai prost. Angajatii erau si ei prost platiti si obligati sa lucreze peste program (dovedesc asta si cu semnaturi daca e nevoie). Cum? Erau inchisi inauntru. Next...titirezu cumpara cateva bombe din Radauti din banii furati de la Bucovina. Isi face Pensiune si cine stie mai ce case, masini..etc... televiziunea lui, distributie de internet si caTV(pun pariu ca el le pune bete in roate celor de RDS in privinta expansiunii si in Rd).
Bucovina TEX are acu mai putin de 100 de angajati din care multi se pregatesc sa plece.

Acum, de cand e primar s-a scremut sa faca mult bine...pana a dat cu stropi:
  • isi amplaseaza birou in mijlocul strazii ca sa vorbeasca cu cetateanul
  • isi face biroul transparent, ca e la moda cuvantul transparenta si el tot nu intelege ce inseamna
  • aduna mosnegii si ii duce sa vada Piatra Neamt, ca Pinalti ii da exemple de management
  • promite restaurarea centrului istoric (o activitate mai mult decat costisitoare) cand
  • Radautiul se afunda in groapa de gunoi
  • tine orasul intreg fara apa pentru ca asa vrea el sa intarzie platile
...si daca mai stiti mai adaugati voi...
In privinta istoriei se poate sa gresesc, oricum e mai sumbra decat am avut eu cosmaruri.


Comments (2)

fLn

24 august 2009, 16:42

http://fln.ro/suceava Citeste poate te intereseaza, in curand un blogmeeting (daca avem cu cine) :D!

Numai bine!

P.S. Acest mesaj nu este spam, este trimis de catre fln.ro

steiul

2 septembrie 2009, 19:55

citesc deja:p abia fac primii pasi in a va cunoaste insa daca pot raspund cu placere invitatiei.